Moje mudrolije

15 Avg, 2011

Motivation on daily basics

, — Autor mimche @ 13:41

Za ovaj članak kriva je pricalica ! :P

Prvo sam pročitala njen članak (http://pricalica.blog.rs/blog/pricalica/lepota-zivota/2011/08/13/kome-glas), rasplakala se, naježila, sve po redu ... Onda sam i ja sama pregledala predloge i pogledala još par snimaka i našla jedan motivišući, dirljiv, smešan i tužan, tragičan i komičan, težak za gledanje, lak za svariti ... Pa sad evo, moram da ga okačim i ovde . Jer je od ključne važnosti !

http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE

Drago mi je što su sva ta deca imala priliku da čuju predavanje ovog čoveka . Drago mi je što im je objasnio da ne postoji ništa na svetu što ne možete da uradite, koliko god da mislite da ste oštećeni ili nesposobni (što, uzgred, nikada ni na tren ne smete da pomislite !) . Drago mi je što je svim devojkama rekao da su prelepe, baš takve kakve su, a svim momcima : you're the man ! :P Drago mi je što im je rekao istinu ! Golu, neiskvarenu istinu, jer će je kao takvu prisvojiti ... Drago mi je što sam ja ovo videla, jer sam i ja naučila nešto ... Taj čovek i ja toliko smo daleko, on mog postojanja nije svestan, ja njegovog jedva, a ja sam uspela da od njega naučim nešto važno, on mi je to preneo, bez da me je video, čuo za mene ... Nije li ovaj život čudo ? Kako smo samo svi povezani i sjedinjeni, a da toga i nismo svesni ... Divota !


Komentari

 1. Хвала, Мимче, на читању и препоруци. Такође смо на блогу причали и о овом несвакидашњем човеку, али се увек добро подсетити, будући да се умемо заборављати.
  http://pricalica.blog.rs/blog/pricalica/lepota-zivota/2009/05/22/kad-padnes-ustani

  Грлим јако!:)

  Autor pricalica — 15 Avg 2011, 18:08

 2. Neverovatno ! :)) Verovatno ste pričali pre nego što sam ja uletela ovde, ili mi je promaklo ... Pa dobro, evo ja podsećam ! ;)

  Grlim i ja !

  Autor mimche — 15 Avg 2011, 18:52

 3. Није невероватно. Што рече размишљанка, волимо си слично. Зато је ово нормално.:)

  Autor pricalica — 15 Avg 2011, 18:55

 4. Nije neobično, više puta smo nezavisno jedni od drugih našli iste priloge koji su nas oduševili, pa smo ih podelili s drugima. Valjano treba da se ponavlja, a loše preskače.

  Autor sanjarenja56 — 15 Avg 2011, 19:29

 5. *pricalica
  Ovako se to da objasniti : "Great minds think alike !" ;)

  Autor mimche — 15 Avg 2011, 20:01

 6. *sanjarenja
  Meni se do sada ništa slično nije desilo, pa sam sada zatečena ! :)
  Naravno, na valjanosti je akcenat ...

  Autor mimche — 15 Avg 2011, 20:02


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me